Advocaat specialist voor ondernemers en MKB

Uw advocaat

Freek Geevers heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Vervolgens is hij in 1999 be├źdigd tot advocaat. Hij heeft acht jaar gewerkt in dienst van Van Slagmaat Advocaten te Utrecht en is daarna in 2007 voor zichzelf begonnen als partner bij Van den Brink & Luttikhuis Advocaten in Utrecht. Sinds april 2013 heeft hij zijn eigen kantoor Advocaat Geevers.

Mr Geevers adviseert en procedeert al jaren  op verschillende rechtsgebieden. Dankzij zijn brede ervaring is hij in staat om ondernemers goed bij te staan in kwesties met betrekking tot huisvesting, personeel, onderlinge samenwerking, overeenkomsten met derden en onbetaalde facturen. Mr Geevers is huisadvocaat van verschillende MKB ondernemingen en zelfstandigen.

Met evenveel toewijding werkt Freek Geevers voor particulieren. Zij kunnen hem inschakelen in zaken die gaan om bijvoorbeeld een koopovereenkomst, huurovereenkomst of arbeidsovereenkomst. Mr Geevers is contactadvocaat op het gebied ‘woonrecht’ voor de Rechtswinkel Utrecht. Daarbij is hij als gastdocent verbonden aan de Hogeschool Utrecht.

Mr Geevers is lid van Business Club Leidsche Rijn.

Mijn werkwijze

“U bent bij mij altijd welkom voor een vrijblijvend ori├źnterend gesprek. Daarin kan bekeken worden wat uw behoefte is en hoe ik daarin kan voorzien. Pas daarna beslist u of u mij opdracht wil verlenen en komen de kosten aan de orde. Het gesprek kan bij u plaats vinden of bij mij. Ik zal altijd proberen uw belangen te behartigen zonder een procedure te starten. Indien nodig, maak ik met u de gang naar de rechter.”